Beoordelingen van La Cubanita Eindhoven

Recente recensies van La Cubanita Eindhoven

4 sterren na 24 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Belachelijk! Eten besteld Én betaald. 19.30 uur konden we het afhalen, blijkt de hele zaak niet open wegens verbouwing??!! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, dus we keerden zonder eten terug naar huis.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes verpakt

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zag er goed verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superbedankt voor lekker eten en moedersdagactie! We kunnen niet wachten tot dat we bij jullie weer kunnen komen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sorry, wij vonden het erg tegenvallen. Het had allemaal weinig smaak

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker, netjes ingepakt, goed warm en bijzonder vriendelijk in de prijs. We hebben met het hele gezin gezellig en lekker thuis zitten eten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, precies hoe we dat van jullie gewend zijn! De porties zijn perfect, alles was goed ingepakt om warm te houden en de kosten zijn zeer schappelijk voor al het heerlijks! Wij zijn onder de indruk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Alleen zijn twee schaaltjes tapas net iets te weinig voor 2 personen. Achteraf gezien hadden we misschien 2 extra tapas moeten bestellen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was 1 zooitje, wij hadden 4 aparte tapas boxen besteld voor 4 verschillende personen, maar alles was gewoon bij elkaar gekwakt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zou heel graag willen zeggen dat ik het een bijzondere maaltijd heb gevonden, omdat ik het restaurant wel een goede recensie gun, maar helaas was dat niet het geval. Het lag niet eens aan het feit dat mijn bestelling niet doorgekomen was in het systeem, maar de kwaliteit van het eten was helaas niet zoals we het gewend zijn/waren in het restaurant.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben een aantal weken geleden ook een bestelling gedaan en merkten dat het nu wel minder was. Wij hadden hier niet op gerekend aangezien we de vorige keer meer dan voldoende hadden, helaas deze keer niet. Vooral de pasta salade viel ons tegen. Voor de rest heeft het wel weer lekker gesmaakt!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima verzorgd!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld! Lekker als altijd. Bedankt, door jullie toch gezellige avond gehad.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima. Lekker en goed verpakt en alles warm wat warm moest zijn.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel lekker ! Afhalen was zo gebeurt en het was nog warm toen we thuis kwamen, complimenten !!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super fijn dat afhalen nu mogelijk is. Heerlijk gegeten. Goede porties.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Koude en warme schotel met brood is goed voor 2/3 man Keurig netjes verzorgt verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de maatregelen toch een avondje kunnen genieten van de tapas van la Cubanita. Was heerlijk als altijd!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker zoals gewoonlijk! 1 gerechtje hadden we niet besteld, en 1 die we besteld hadden zat er niet bij. Maar ja het was dan ook een grote bestelling en dan kan er wel eens iets mis gaan.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten. Het was goed ingepakt waardoor het zelfs in Wintelre nog warm was. Eten was goed en meer dan normaal in de schaaltjes als je bij la Cubanita eet. Dus bij bestellen ga je wel van dat aantal uit. In een woord top dat jullie dit nu doen

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Goede prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.